Grote evenementafbeelding: The Bootleg Beatles

The Bootleg Beatles

Het beste alternatief op The Fab Four
di 14 feb 2023
Stage 1
€ 26,00
Deuren: 19:30
Start: 20:30
Vorig evenement

In verband met de aanhoudende corona-pandemie is deze show van 10/2/2021 en 3/2/2022 verplaatst naar nieuwe datum 14 februari 2023. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Locatie en tijden blijven hetzelfde. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Deze Britten vertolken the Beatles op zijn best, dat is inmiddels wel bekend.  Ontstaan uit de cast van de West End show “Beatlemania” brengen The Bootleg Beatles al jaren hun even kippevel-knappe als integere eerbetoon aan The Fab Four.

The Bootleg Beatles is dan ook gegarandeerd The Next Best Thing. Ze traden op voor duizenden en nog eens duizenden mensen, waaronder Sir Paul McCartney, George Harrison, George Martin en de Engelse koningin! Ze deelden het podium met illustere artiesten als Elton John, Rod Stewart, David Bowie en Iggy Pop, en niet te vergeten Oasis tijdens hun Earl’s Court shows.

Van Love Me Do tot Let It Be, van de Cavern tot het dak van Apple, van zwart-wit tot psychedelische technicolour kleuren, ’s werelds beste Beatle-band keert terug om je mee te nemen langs de feestelijke Swinging Sixties! Van Chelsea-laarzen, tot Sgt Pepper-tunieken en de Chesterfield-pakken. Elke toon en stem is identiek aan het geluid van toen, allemaal zorgvuldig bestudeerd tijdens deze Magical Mystery-trip. Met ‘a little help’ van hun orkest-ensemble, en met een speciale set om de zestigste verjaardag van de Please Please Me LP te herdenken, is deze multimediashow een absolute must-see voor Beatles-fans van alle leeftijden.

‘Helemaal overtuigend’ – The Times
‘Minder een eerbetoon, meer een reïncarnatie’ – The Daily Telegraph ‘Verbijsterend authentiek’ – The Mail on Sunday

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

The Bootleg Beatles support waren bij de legendarische Knebworth shows van Oasis in 1996?

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →