Grote evenementafbeelding: Slachthuis presenteert The Bobby Lees + The Mocks + The Irrational Library

Slachthuis presenteert The Bobby Lees + The Mocks + The Irrational Library

zo 17 okt 2021
Deuren: 15:00
Start: 17:00
End: 00:00
GRATIS
Vorig evenement

We verklaren het Slachthuis voor geopend! Vanaf september kan je elk weekend terecht bij het tijdelijke livepodium van Slachthuis. Een stralend podium, heerlijk eten en drinken, een sfeervol terras, en eindelijk weer livemuziek om van te genieten.

Voor Slachthuis is het verplicht om een coronatoegangsbewijs bij de ingang te laten scannen. We controleren op naam dus houd ook je identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) bij de hand.

Een coronatoegangsbewijs houdt in:
– Een negatieve testuitslag van Testen Voor Toegang, maximaal 24 uur oud.
– Een vaccinatiebewijs
– Een herstelbewijs van maximaal 180 dagen oud

In de VS worden The Bobby Lees al uitgebreid geprezen om hun frisse garage rock sound en dat ze het genre weer relevant maken onder een nieuwe generatie. The Bobby Lees, geleid door zanger/gitarist Sam Quartin, is een band die bestaat uit vier jonge, behendige muzikanten afkomstig uit het Woodstock, New York. Terwijl ze zich laten leiden door punkrock-principes, putten ze uit een gevarieerde pool van invloeden, gedreven door een jeugdige energie en rauwe rock & roll-swagger.

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachthuis. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

Het Slachthuis programma wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Kickstart fonds, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: The Mocks

Support

The Mocks

Strak in pak en met een heerlijk retro-gitaartje boven de heup, brengen The Mocks je door de sixties geïnspireerde rock.
Afbeelding voor support act: The Irrational Library

Support

The Irrational Library

De welbekende Irrational Library Band staat garant voor je standaard dosis Goodtimerocknrollspokensoulboogieforyourbrainsfunkedupfreedompartyprotestmusic! TIn andere woorden, een full frontal force van spoken word, poëzie en rock 'n roll, waar je heupen van gaan schudden, je bootie van gaat trillen en je cerebale muzikale knobbel gekieteld wordt.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →