Grote evenementafbeelding: Verplaatst: Ten Times A Million

Verplaatst: Ten Times A Million

Deze show is verplaatst naar 3 februari 2022
do 18 nov 2021
Stage 2
€ 15,00
Deuren: 20:00
Start: 20:00
Vorig evenement

LET OP: Het concert van Ten Times A Million is verplaatst naar 3 februari 2022.

Ondanks de eerdere berichtgeving dat dit concert zou doorgaan in seated setting, zijn we toch gedwongen om dit concert te verplaatsen naar 3 februari 2022. Reeds gekochte kaarten voor de eerder geplande show op 12 december 2020 en 18 november 2021 blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Alternatieve rockband Ten Times A Million onderscheidt zich met een unieke sound die gaat van stemmig en klein tot groots en euforisch. De band startte in 2012 onder de naam Mandrake’s Monster. Onder die naam volgden meer dan driehonderd shows door heel Europa.

De band trad op tijdens een aftershow van Red Hot Chili Peppers en tijdens The Global Rock Summit (Los Angeles), When Copenhell Freezes Over (Kopenhagen) en Eurosonic Noorderslag (Groningen).

Dat het goed ging met de band is een understatement, maar de naam bleek steeds minder te passen bij de ambities en de muzikale richting die het vijftal op wilde. “Mandrake’s Monster maakte muziek die voornamelijk gebaseerd is op helemaal losgaan. Onze songs hebben inmiddels meer inhoud gekregen en liggen veel meer op een lijn met de muziek die we zelf het mooist vinden. Ten Times A Million is een uitdrukking die staat voor de overtreffende trap. Het verwijst o.a. naar de tien miljoen meters die we met elkaar als band hebben gemaakt, en naar de tien miljoen meters die we nog gaan maken.” Na de succesvolle release van de self-titled debuut EP, bracht de band deze zomer opvolger ‘Born Tomorrow’ uit. Wederom een alternatief rock wonder om je vingers bij af te likken.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: FFOOSS

Support

FFOOSS

Het is vrijwel onmogelijk om niet je verstand te verliezen tijdens een FFOOSS concert. Het kamikaze-duo combineert hun liefde voor popcultuur, zelfspot en onverbiddelijke garagerock zodat jij, zonder zorgen, kennis kan maken met je oer-driften. Wees dus niet verbaast als je opeens, met onbloot bovenlijf, midden in een cirkelpit staat.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Ten Times a Million stond eerst bekend als Mandrake's Monster.
De band bestaat uit zowel Nederlandse als Duitse leden.
Ten Times a Million is getekend bij JuiceJunk Records, het label van de oprichter van Bagels & Beans.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →