Teddy Swims • Caprera

Domineeszoon met krachtig eigen stem
do 27 jul 2023
Caprera
€ 34,50
Deuren: 19:00
Start: 19:00
Vorig evenement

Na eerdere optredens in Amsterdam presenteren Openluchttheater Caprera en Patronaat komende zomer niemand minder dan Teddy Swims in de bossen van Bloemendaal. De domineeszoon groeide op in Atlanta en heeft een rijke sound bestaande uit een mix van pop, hiphop, rock, gospel en zelfs hard rock.

Niet gek als je je bedenkt dat de muzikant met zijn artiestennaam ‘SWIMS’ – dat staat voor ‘Someone Who Isn’t Me Sometimes’ – wil aantonen dat ie ontzettend veelzijdig is. Welk muzikaal uitstapje Teddy ook maakt, hij hoopt met zijn songs empathie en een connectie tussen mensen op te roepen. Wij denken dat dat in Caprera niet anders zal zijn!

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Reuben Stone

Support

Reuben Stone

Nieuw-Zeelander Reuben Stone is multi-instrumentalist en maakt diverse, interessante en aanstekelijke muziek. Dub/reggae, EDM, rock en blues zijn de belangrijkste ingrediënten. Hij weet naadloos gitaar, trombone, synth, drum pads en bass te loopen en je zo het gevoel te geven dat er een complete band op het podium staat. Reuben tourde eerder al met Tash Sultana.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Teddy eigenlijk Jaten Dimsdale heet?
… de muzikant doorbrak met zijn covers via YouTube?
… hij ook in verschillende rockbands heeft gespeeld?
… hij ook verdienstelijk piano en ukelele speelt?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →