Grote evenementafbeelding: Teddy’s Hit + Global Charming + Klink • Slachthuis

Teddy’s Hit + Global Charming + Klink • Slachthuis

Sounds uit de Amsterdamse indie-underground
zo 10 apr 2022
Slachthuis
Deuren: 16:00
Start: 17:00
Tijden onder voorbehoud
Vorig evenement

We kunnen weer door in het tijdelijke podium op het Slachthuis terrein! Op vrijdag, zaterdag en zondag brengen we een gevarieerd programma vanaf de middag met live muziek, kunst, veel drank en een kleine kaart. En dat allemaal gratis toegankelijk.

Kijk op de nieuwe website van Slachthuis voor alle informatie over Slachthuis, de locatie, bereikbaarheid en de plannen rondom dit terrein tussen nu en oktober 2022. We zien je daar!

Teddy’s Hit neemt je mee op nieuwe muzikale avonturen. Je vindt Tom, Kick en Casper achterin de garage sleutelend aan hun glinsterende liedjes, dromerige sound en bitterzoete melodieën.

Tijdschema:
17:00 zaal open
18.00 klink
19.30 global charming
21.00 teddy’s hit

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachthuis. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Global Charming

Support

Global Charming

Het Amsterdamse postpunk-kwartet Global Charming kent een aantal bekende gezichten uit de Nederlandse underground. Op het tegendraadse debuutalbum 'Mediocre, brutal', dat in 2020 bij Subroutine uit komt, bezingt de band alledaagse banaliteiten en de eentonigheid van dagelijkse routine.
Afbeelding voor support act: Klink

Support

Klink

Eigenwijs, eigentijds en een tikje eigenaardig. Eigenlijk is er niets doorsnee aan de indiepopband Klink. En toch voelt diens muziek vertrouwd aan - alsof je bij een eerste kennismaking direct een goede vriend herkent.

Support

DJ Yorick & Jimmy

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →