Grote evenementafbeelding: Afgelast: Techtone

Afgelast: Techtone

Kom muziek maken op je smartphone
zo 6 nov 2022
Stage 1
€ 18,00
Deuren: 15:00
Start: 15:00
Vorig evenement

LET OP: Deze show is wegens productionele redenen helaas afgelast. Er volgt geen vervangende datum. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht op het e-mailadres dat is gebruikt bij aankoop van het ticket.

TechTone is een samensmelting van prachtige klassieke muziek en technologie van deze tijd. TenToon creëert een meeslepende atmosfeer met klassieke werken bewerkt met live-electronics en laat zich inspireren door hedendaagse elektronische popmuziek.

Het publiek speelt tijdens het hoogtepunt van dit concert ook mee, wanneer zij op hun smartphones het Smartphone Orchestra vormen en meespelen met zowel een klassiek arrangement als een nieuw gecomponeerd werk. Bereid u met ‘TechTone’ voor op een verrassend en fris programma en vergeet deze keer natuurlijk niet uw telefoon áán te zetten.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een mail met daarin alle relevantie bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Tentoon Ensemble

Support

Tentoon Ensemble

TenToon is een energiek en veelzijdig ensemble dat bestaat uit tien topmusici. De unieke combinatie van instrumenten biedt een scala aan mogelijkheden voor originele en gevarieerde uitvoeringen, waarbij het theatrale element niet wordt vergeten. Naast de klassieke muziek – waarin zij het meest thuis zijn – storten de musici zich met evenveel plezier en toewijding op jazz en wereldmuziek. Met uiteenlopende voorstellingen laat TenToon het publiek verrast en ontroerd achter.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

ding="lazy">" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →