Grote evenementafbeelding: Verplaatst: Tarja

Verplaatst: Tarja

Dit evenement is verplaatst 17 maart 2023. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
vr 18 mrt 2022
Stage 1
€ 34,50
Deuren: 19:00
Start: 19:00
Vorig evenement

Helaas kan dit evenement (oorspronkelijk gepland op 9 april 2020 en eerder verplaatst naar 19 maar 2021) vanwege de huidige coronamaatregelen niet doorgaan en is daarom verplaatst naar 17 maart 2023. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig, alle kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht van Patronaat. We hopen jullie te zien op nieuwe datum!

De Finse klassieke sopraan werd bekend als zangeres bij Nightwish, en vervolgens als solo artiest. Op haar soloplaten excelleert ze in zowel symfonische metal als klassiek. ‘In The Raw’ is haar meest recente studioalbum. Daarop klinkt Tarja enerzijds ongehoord kwetsbaar, maar anderzijds nog nooit zo agressief en sterk. De songs op het album zijn een combinatie van verfijnde orkestraties, koorpartijen en haar klassiek getrainde stem met een jaloersmakend bereik van drie octaven en een rauwe muzikale kern. Live wordt Tarja bijgestaan door een keur aan topmuzikanten, waarmee ze telkens weer garant staat voor een spetterende show!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Tarja begon op 6-jarige leeftijd met zang- en pianolessen.
In 2013 nam Tarja een single op met Within Temptation: 'Paradise (What about us)'.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →