Grote evenementafbeelding: Tante Joke Karaoke Show

Tante Joke Karaoke Show

Je allerleukste tante is terug met een nieuwe karaokeshow!
Dit evenement is 18+
vr 3 mrt 2023
Stage 2
€ 16,50
Deuren: 19:30
Start: 19:30
Vorig evenement

Brul mee met de grootste hits aller tijden tijdens de nieuwe tour van De Tante Joke Karaoke Band! Na jaren eindeloze karaoke-pret en doldwaze shows heeft de band een volgende stap in karaoke-wereldverovering genomen: ze hebben hun allereerste EP uitgebracht!

Met deze EP bestijgt de band in 2023 meerdere podia en festivals door heel Nederland, en Patronaat kan als vaste prik natuurlijk niet ontbreken. Alle grootste hits die op de allereerste Nederlandse Karaoke EP ooit staan, missen maar een ding: jouw (im)perfecte zangskills! Beklim het podium en zing de sterren van de hemel of breek alle bierglazen in een straal van tien meter; het maakt de Tante Joke Band niks uit.

Een twee uur durende karaoke spektakel bomvol foute, goede, vergeten en nieuwe hits. Met de energiemeter op standje duizend, dus uitgeput en voldaan naar huis ga je sowieso. Mis deze unieke, allereerste kans op de gloednieuwe Tante Joke Karaoke Show niet! ‘Jij zingt, zij spelen’.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

 


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

... de Tante Joke Karaoke Band voor het eerst optrad in Ekko, Utrecht?
... de Tante Joke Karaoke Band werd opgericht door onder andere Jasper Demollin en Daan 'The Dean' Boom?
... de Tante Joke Karaoke Band bij dezelfde club hoort als Zer00's Heroes en 90'S NOW?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →