Grote evenementafbeelding: Tae111 + Lorenzo Cortes

Tae111 + Lorenzo Cortes

Hiphop van Haarlemse makelij!
do 13 okt 2022
Stage 3
€ 5,00
Deuren: 19:30
Start: 19:30
End: 22:30
Vorig evenement

Tae111 – de artiestennaam van de Haarlemse Ties ten Klooster – kwam begin 2021 met zijn album ”Planethood” waarmee hij gelijk zijn plekje claimde als gezicht van de planetenbuurt in Haarlem noord. Met zijn unieke stijl en zelfverzekerd overkomen rapt hij over de buurt en de mensen om hem heen maar ondertussen onderscheid hij zich ook door daar bijvoorbeeld bij te zingen over z’n gevoelens of gedachten die hij heeft.
Na het releases van zijn ‘Love Drill’ album maakte Tae’s authentieke sound en muzikale veelzijdigheid indruk verder dan alleen zijn buurt en d.m.v. radio-interviews en optredens weet hij zijn naam verder in Haarlem te vergroten. Dit geeft Tae de kans om zijn debuutalbum ‘’Notities’’ uit te brengen in 2022.

Geboren en getogen Haarlemse tekstschrijver & producer Lorenzo Cortes is mede oprichter van het Rap Duo Dos Hermanos. Hij heeft al een aantal challenges op zijn naam waaronder de Brainpower Challenge, 101Barz challenge en de PartySquad Broederliefde challenge. In 2017 was hij samen met zijn broer Joelito Cortes te gast bij DWDD en won Giels Talentenjacht. In 2018 en 2019 waren de gebroeders elke week te gast bij 3FM voor de weekrap. Een flink repertoire dus al achter de naam van deze Haarlemse rasartiest.

Een speciale openingsact voor Tae111 zal opwachting maken; namelijk Doris Jennifer.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →