Grote evenementafbeelding: Tabascos + Snackbar + Røyking

Tabascos + Snackbar + Røyking

Gepresenteerd door Minor Operation Bookings
do 19 okt 2023
Stage 2
Deuren: 20:00
Start: 20:00
End: 00:00
Vorig evenement

Een nieuw seizoen betekent nieuwe punk festiviteiten van Minor Operation Bookings! Voor de gratis oktober editie in stage 2 pakken we uit met een drietal punkbands die vuisten zullen doen ballen, heupen zullen doen swingen en massa’s zullen doen kolken!

1,2,3,4, 1,2,3,4! The Tabasco’s zijn al jaren bekende koppen in de Haarlemse punkscene. Hun liefde voor de Ramones druipt uit iedere porie en hun catchy nummers kan je vaak na het eerste refrein al meezingen! Snackbar uit Amsterdam speelt ‘in your face’ pissed off punk, maar je hoort ook een liefde voor rockende en ronkende baslijnen die het geheel lekker dansbaar maken! Een vette bek van een punkrock snack! Het Haagse Røyking presenteert deze dag hun nieuwste single! Als het nieuwe werk ook maar een beetje in de buurt komt van hun pakkende ‘Omgekeerd’ en ‘Zuipen tot we kruipen’ dan moet dit een instant klassieker worden!

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFonds, Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →