Grote evenementafbeelding: T-99 + Money and the Man + Gumbo Kings • Slachthuis

T-99 + Money and the Man + Gumbo Kings • Slachthuis

Verkoop je Soul maar aan de de duivel-muziek.
vr 1 apr 2022
Slachthuis
Deuren: 19:00
Start: 20:00
Tijden onder voorbehoud
Vorig evenement

We kunnen weer door in het tijdelijke podium op het Slachthuis terrein! Op vrijdag, zaterdag en zondag brengen we een gevarieerd programma vanaf de middag met live muziek, kunst, veel drank en een kleine kaart. En dat allemaal gratis toegankelijk.

Kijk op de nieuwe website van Slachthuis voor alle informatie over Slachthuis, de locatie, bereikbaarheid en de plannen rondom dit terrein tussen nu en oktober 2022. We zien je daar!

Mischa den Haring, Martin de Ruiter en Donné la Fontaine, drie wilde rock-‘n-roll-vrijbuiters met groots grommende gitaren, roffelbeukende drums, pets-kets contrabas en dubbelloops vocalen, zijn samen misschien wel de beste Nederlandse band. Ze maken Rock ‘n roll, met een scheut Roots., Blues, Country, Rockabilly en Surf. Kortom, verkoop je Soul maar aan de de duivel muziek.

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachthuis. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Money and the Man

Support

Money and the Man

Afbeelding voor support act: Gumbo Kings

Support

Gumbo Kings

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Tot dusver heeft T-99 zes albums, een ‘greatest hits’-verzamelaar en een partij vinyl singles op de kerfstok
Muziektijdschrift OOR schreef ooit : “T-99 is de meest opwindende en vernieuwende rootsband van Nederland en ver daarbuiten”

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →