Grote evenementafbeelding: Verplaatst: Suzan & Freek + Meau

Verplaatst: Suzan & Freek + Meau

Dit evenement is verplaatst naar woensdag 9 maart 2022. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
za 11 dec 2021
Stage 1
€ 32,50
Deuren: 19:00
Start: 19:00
Vorig evenement

Helaas kan dit evenement vanwege de huidige coronamaatregelen niet doorgaan en is daarom verplaatst naar woensdag 9 maart 2022. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig, alle kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht van Patronaat. We hopen jullie te zien op nieuwe datum!

Het achterhoekse duo Suzan & Freek ontmoet elkaar op de middelbare school waar de gedeelde liefde voor muziek uiteindelijk uitmondt in de liefde voor elkaar. Hoewel de carrière van Suzan & Freek voor velen ogenschijnlijk uit het niets lijkt ontstaan, timmeren ze al lang aan de weg. Muziek is in eerste instantie een hobby. Onder de noemer ‘De Minuut’ posten zij filmpjes op Facebook, waarin eigen versies van bekende hits worden gespeeld. Dat slaat enorm aan en er ontstaat een fanbasis. De grootste kracht blijkt de manier waarop Suzan & Freek liedjes herkenbaar houden, maar ondertussen volledig naar hun eigen hand zetten. Voor ze het weten doen ze een uitverkochte clubtour tot aan de Randstad aan toe en is hun ster rijzende, zonder dat ze nog eigen materiaal hebben.

Debuutsingle Als Het Avond Is verandert alles. Het eerste ‘eigen’ nummer nestelt zich langzaam maar zeker in de harten van de luisteraars, stijgt naar de nummer 1 positie in de Top 40 en is inmiddels een ware Nederpopklassieker. Het nummer krijgt een plek bij de acht langst genoteerde Nederlandstalige hits die ooit in de Top 40 hebben gestaan. Opvolger ‘Blauwe Dag’ wordt eveneens een enorme hit en is in zowel Nederland als België goed voor een top 5-notering.

In september 2019 verschijnt ‘Gedeeld Door Ons’ en na dat debuuralbum volgen in 2020 de singles Weg Van Jou en De Overkant met Snelle, een ode aan de plek waar ze alledrie vandaan komen: de Achterhoek. In maart 2021 wordt Goud uitgebracht, waarmee Suzan & Freek voor de zevende keer de Top 40 bereiken en het Nederlandse duo zijn geworden dat het meest succesvol is in de Nederlandse taal in de Top 40. Op 11 december reist het tweetal af naar Haarlem voor een show!

Let op: Deze show is uitverkocht! Er is een extra show toegevoegd op vrijdag 10 december, daar zijn nu nog kaarten voor beschikbaar. Klik hier voor dat event, info en tickets!

Support

Meau

Nederlandstalige indie pop; een vleugje synths, warme gitaar sounds, catchy melodielijntjes en inspiratiebronnen als Eefje de Visser & RY X. MEAU, het soloproject van de zangeres, songwriter en producer Meau Hewitt (20), maakt kleine, pure liedjes over dagelijkse onderwerpen als de liefde, terugkerende vragen en eenzaamheid. Haar warme stem, eerlijke teksten en dromerige koortjes landen daar waar akoestische instrumenten en elektronische geluiden samenkomen. Deze zomer heeft Meau haar debuut-EP uitgebracht: 'Kalmte', waarin zij zichzelf blootstelt met zes zeer persoonlijke nummers.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →