Superchunk

Underground indierock voor het eerst in 25 jaar Nederland
wo 15 nov 2023
Stage 2
€ 24,50
Deuren: 19:45
Start: 20:15
Vorig evenement

Een unicum voor Patronaat, want de indierockers van Superchunk komen voor het eerst in meer dan 25 jaar naar ons land. De band heeft sinds hun oprichten al twaalf albums uitgebracht, waarvan het laatste wapenfeit ‘Wild Loneliness’ in 2022 verscheen. Op 15 november komen ze de nieuwe nummers in Haarlem laten horen.

Superchunk werd opgericht in 1989 en is geïnspireerd door bands als Sonic Youth, Hüsker Dü en Buzzcocks. De DIY-band weet zonder moeite buzzy gitaren te combineren met punky tempo’s en melodieuze vocals te combineren en heeft sinds hun eerste 7-inch de band een heel scala aan albums opgenomen: van punk knallers tot gepolijste meesterwerken tot avontuurlijke curveballs.

Lineup voor dit concert is:
– Betsy Wright – Bass
– Laura King – Drums
– Mac McCaughan – Guitar & Vocals
– Jim Wilbur – Guitar

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Echo Beatty

Support

Echo Beatty

Echo Beatty is de alias van Annelies van Dinter. Dankzij haar innemende stem en haar uitgesproken manier van gitaarspelen geeft zij een urgentie en intensiteit aan haar muziek die je als luisteraar pakt en niet meer loslaat. Diep van binnen is ze een punker en dat is terug te horen in opvallende, rauwe gitaren en aanstekelijke melodieën. Een uniek gezicht in indie rock en alternatieve pop!

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… zanger Mac McCaughan en bassiste Laura Ballance ook eigenaren zijn van het label Merge Records?
… de band in eerste instantie Chunk heette en Super hieraan werd toegevoegd om verwarring te voorkomen met een jazzband?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →