Sungazer + Avant George

Gepresenteerd door Complexity
za 11 nov 2023
Stage 2
€ 24,50
Deuren: 19:00
Start: 19:30
Vorig evenement
Duo Sungazer staat in Patronaat.

Sungazer, dé sensatie van Transition afgelopen april komt naar Haarlem op zaterdag 11 november om ook hier te laten zien waarom zij hét Future Jazz-duo, bestaande uit YouTuber/bassist Adam Neely en Shawn Crowder, van dit moment zijn. Bereid je dus voor om weggeblazen te worden.

Sungazer, opgericht in 2014 in New York, maakt een unieke blend van hard-hitting jazz fusion, 8-bit, progressieven rock en EDM. Daarnaast weten ze moderne elektronische muziek te combineren met het menselijke van improvisatie. Hun debuutalbum ‘Perihelion’ verscheen in 2021 en ook daarop laat het duo horen waarom ze zo goed zijn in wat ze doen. Niet voor niets schreef Everything Is Noise ‘Masteful mending of electronic gadgets with a delightfully human touch and soul.’

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Avant George

Support

Avant George

Avant George is het geesteskind van Jared Yee. De saxofonist trad jarenlang op met artiesten als Sungazer, Shubh Saran, Aberdeen, Evolfo, Apartment Sessions en Danae Greenfield. Avant George is een verkenning van saxofoon loops, texturen, en brandende licks en introduceert je op een manier tot het instrument op een manier waarop dat niet eerder is gebeurd.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… bassist Adam Neely een YouTube-kanaal heeft met meer dan 1 miljoen volgers?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →