Grote evenementafbeelding: Sunday Sessions: STATIONTOSTATION

Sunday Sessions: STATIONTOSTATION

Tribute to Bowie!
zo 15 Mei 2022
Stage 2
€ 23,50
Deuren: 15:00
Start: 15:30
Vorig evenement

Dit is het uitgestelde concert van 9 januari 2022.

STATIONTOSTATION brengt je de bekende Bowie- hits en verborgen juweeltjes, waarbij de band samen met het publiek een ode brengt aan hun favoriete idool. In 21/22 staat de show in het teken van het album ‘Station To Station’, dat mag je als Bowie-fan absoluut niet missen!

De show is een live multimedia spektakel, waarbij je wordt meegenomen op een reis door de bijzondere carrière van Bowie,  een van de grootste innovators in de muziekwereld. De frontman brengt de nummers van Bowie indrukwekkend en op eigen wijze, ondersteund door een duo van achtergrondzangeressen en een toetsenist die je met zijn sounds laat denken aan de originele geluiden van Bowie’s werk. De gitarist laat duidelijk van zich horen en zien, van scheurende solo’s tot de bekende gitaarthema’s van Bowie. Een sterke ritmesectie met een zorgvuldige invulling van de bas -en drumpartijen maakt de band tot een geheel.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →