Grote evenementafbeelding: Sunday Sessions: Neil Diamond Memories

Sunday Sessions: Neil Diamond Memories

A legend in concert
zo 30 jun 2024
Stage 2
€ 23,50
Deuren: 15:00
Start: 15:30

Levende legende, icoon en ’s werelds bekendste en meest succesvolle singer-songwriter. Neil Diamond kan terugkijken op een zeer succesvolle carrière van ruim 50 jaar. De Neil Diamond Memories Band eert het rijke oeuvre van de man die wereldwijd meer dan 130 miljoen albums heeft verkocht. Dé Nederlandse Neil Diamond zanger van dit moment, Marcel Mulders, neemt je samen met zijn 10- koppige band mee naar de glorietijd van deze wereldster.

Geniet van een fantastische show met passie, emotie en mooie herinneringen. En van de muziek waar u zeker ook gezellig mag meezingen. Nummers als ‘Sweet Caroline’, ‘Red Red Wine’, ‘I Am…I Said’, ‘Cracklin’ Rosie’,… en vele andere hits passeren de revue. Kortom, een overweldigende muzikale en visuele show met de mooiste hits, videobeelden, anekdotes, vol met passie, emotie en herinneringen. Als liefhebber wil je deze show niet missen!

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFonds, Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Let op: Al onze evenementen zijn volledig staand. Ben je slecht ter been? We hebben een beperkt aantal barkukken beschikbaar voor mensen die niet het hele evenement kunnen staan. Deze barkrukken kunnen wegens brandveiligheid echter niet overal in de zaal staan. We vragen je om tijdig contact met ons op te nemen zodat we op de hoogte zijn van je komst, en je kunnen informeren over de mogelijkheden.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →