Sunday Sessions: Irma’s Xmas- & Disco-party

In de kerststemming met X-mas en Disco-songs!
zo 17 dec 2023
Stage 2
Deuren: 15:00
Start: 15:30

Irma Derby brengt je tijdens een wervelende show alvast in de kerststemming, maar natuurlijk niet zonder haar bijnaam ‘The Dutch Queen Of Disco’ te verloochenen.

Denk dus aan een aantal fijne kerstliedjes maar ook aan heerlijke disco-stampers uit de seventies en eighties. Irma komt samen met haar vakkundige huisband, maar neemt ook een aantal muzikale vrienden en vriendinnen mee.

Sunday Sessions is een zogeheten Co-Creator productie. Deze producties worden mede mogelijk gemaakt door Fonds Cultuur Participatie en Provincie Noord-Holland.

Let op: Al onze evenementen zijn volledig staand. Ben je slecht ter been? We hebben een beperkt aantal barkukken beschikbaar voor mensen die niet het hele evenement kunnen staan. Deze barkrukken kunnen wegens brandveiligheid echter niet overal in de zaal staan. We vragen je om tijdig contact met ons op te nemen zodat we op de hoogte zijn van je komst, en je kunnen informeren over de mogelijkheden.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →