Grote evenementafbeelding: Sunday Sessions: Gerard Alderliefste

Sunday Sessions: Gerard Alderliefste

Une belle histoire
zo 14 jan 2024
Stage 1
€ 23,50
Deuren: 15:00
Start: 15:30
End: 18:00
Vorig evenement

U waant zich weer in Frankrijk als Gerard Alderliefste samen met vrienden én met u het Franse chanson viert! Geniet, zing mee en laat u verrassen door het achtkoppige muzikale gezelschap. Een avond vol bijzondere muzikale ontmoetingen en mooie verhalen.

Gerard zelf komt net als zangeres Rosanne Alderliefste en bassist Kees Post oorspronkelijk uit Velsen en het octet bevat maar liefste drie Haarlemmers: zangeres Bregje Hermans, violiste Maria Eldering en drummer Paul van Schaik. In de vrolijke sfeer van een fête du village, zo’n klassiek Frans dorpsfeest, komen alle bekende hits voorbij. Onder de warme Franse klanken van ondermeer accordeon en viool, wordt u meegenomen door het joie de vivre, de liefde voor muziek en voor de Franse taal. Michel Fugain, Julien Clerc, de Poppy’s, Lenorman en de zangeressen soleren met o.a. Louane, Piaf en Pravi. Het wordt genieten!

Sunday Sessions is een zogeheten Co-Creator productie. Deze producties worden mede mogelijk gemaakt door Fonds Cultuur Participatie en Provincie Noord-Holland.

Let op: Al onze evenementen zijn volledig staand. Ben je slecht ter been? We hebben een beperkt aantal barkukken beschikbaar voor mensen die niet het hele evenement kunnen staan. Deze barkrukken kunnen wegens brandveiligheid echter niet overal in de zaal staan. We vragen je om tijdig contact met ons op te nemen zodat we op de hoogte zijn van je komst, en je kunnen informeren over de mogelijkheden.


Bezoek de website

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →