Suffocation + Rivers Of Nihil + Humanity’s Last Breath + Frontierer

Bloedstollend death metal package
ma 15 aug 2022
Stage 1
€ 23,50
Deuren: 18:30
Start: 19:00
Vorig evenement

Amerikaanse brutal death metal legendes Suffocation komen deze zomer naar Haarlem als headliner van een bloedstollend metal package. Naast de New Yorkers zijn ook Rivers of Nihil, Humanity’s Last Breath en Frontierer van de partij. Klinkende namen die allemaal voor een terugkeer staan na succesvolle Complexity shows hier in Patronaat. 

Zo was Suffocation de beoogde headliner voor Complexity Fest 2017. De editie waar ook Humanity’s Last Breath en Frontierer voor het eerst acte de présence gaven in Haarlem. Rivers Of Nihil kennen we natuurlijk als de band die begin 2019 een geweldige sold out show gaf in Stage 2.

Patronaat gaat een kookpunt bereiken met dit geweldige package dat garant staat voor brute gitaarriffs, razende circlepits en grooves waar je je nek op breekt. Als metalliefhebber moet je hier deze zomer bij zijn!

TIJDSCHEMA
18:30 zaal open
19:00 Frontierer
19:50 Humanity’s Last Breath
20:50 Rivers Of Nihil
22:00 Suffocation
23:00 verwacht einde (alle tijden onder voorbehoud)

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Suffocation

Support

Suffocation

Sinds debuutalbum 'Effigy of the Forgotten' is het New Yorkse Suffocation uitgegroeid tot een van de meest legendarische death metal acts. De brute death metalsound, gedreven door het gitaarspel van Terrence Hobbs, is tijdloos te noemen en vormt tot op de dag van vandaag het template voor veel nieuwe acts.
Afbeelding voor support act: Rivers Of Nihil

Support

Rivers Of Nihil

Vorig jaar kwam met 'The Work' het laatste deel uit van het vierluik dat de progressieve death metalband Rivers Of Nihil al die jaren aan gewerkt heeft. De Amerikanen zijn bekende in Haarlem naar aanleiding van de memorabele uitverkochte show hier in 2019. Nu komen ze eindelijk terug!
Afbeelding voor support act: Humanity's Last Breath

Support

Humanity's Last Breath

Het Zweedse Humanity's Last Breath zijn samen met broeders Vildhjarta de leiders in de zwartgeblakerde en djenty deathcore afkomstig uit Scandinavië. Tijdens de pandemie bracht de groep met 'Välde' een sloopkogel van een nieuwe plaat uit, die deze avond voor het eerst live te horen is!
Afbeelding voor support act: Frontierer

Support

Frontierer

De wiskundige terreur die Frontierer keer op keer loslaat op de aanschouwer zorgt ervoor dat het kookpunt al snel bereikt wordt deze avond. Een band die bij het Complexity geen onbekende is dankzij hun spot op het Fest in 2017 en nu sinds lange tijd weer een keer te beleven is in Nederland.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Rivers of Nihil speelde in 2019 een uitverkochte show in Stage 2!
Suffocation was de beoogde headliner van Complexity Fest 2017, maar moest helaas afzeggen.
Humanity's Last Breath gestart is door Vildhjarta drummer Buster Odeholm.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →