StuFest (hosted by Mangelmoes)

Hét XXL studentenfeest van Haarlem om het nieuwe jaar te starten!
do 28 sep 2023
Stage 1
Deuren: 20:00
Start: 20:00
Vorig evenement
Het artwork van StuFest Mangelmoes, een nieuw studentenfeest in Haarlem.

Het XXL studentenfeest van Haarlem voor alle Inholland studenten én introducés en direct het lekkerste begin van jouw nieuwe studiejaar!

Mangelmoes organiseert samen met alle studentenorganisaties van Haarlem het allermooiste feestje van het jaar. Met een geheel over de top aankleding, kilo’s confetti, de heetste dj’s, spectaculaire live acts en natuurlijk een hele hoop extra verrassingen belooft dit niks minder dan het studentenfeestje van het jaar te worden!

StuFest Talent Spot
Wil jij draaien in de grote zaal van Patronaat? Voor StuFest op donderdag 28 september maakt één dj vanuit Inholland kans op een spot op StuFest hosted by Mangelmoes. Stuur je Soundcloud set en je insta naar mangelmoes@gmail.com en wie weet sta jij de 28e wel te draaien voor 800 medestudenten in de grootste zaal van Patronaat.

Line up
DJ Talent Spot
KLAPBAND!
Liza van den Brink
More t.b.a.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →