Grote evenementafbeelding: Stop Making Sense in SCHUUR

Stop Making Sense in SCHUUR

met Parker Fans en Roy Into Orbison
za 13 jan 2024
Extern
Deuren: 20:00
Start: 20:00
Vorig evenement

Stop Making Sense brengt Talking Heads terug naar het grote scherm. De film uit 1984 is gerestaureerd in 4K ter gelegenheid van het 40ste jubileum van de film. Het energieke en inmiddels legendarische concert, geregisseerd door Jonathan Demme werd opgenomen in het Pantages Theater in Hollywood in december 1983 en bevat de meest memorabele nummers van Talking Heads zoals Once in a Lifetime, Slippery People en This Must be the Place. Het absurd grote kostuum van David Byrne werd een legendarisch fashion statement en beeldbepalend voor de film. In Stop Making Sense spelen de bandleden David Byrne, Tina Weymouth, Chris Frantz en Jerry Harrison samen met Bernie Worrell, Alex Weir, Steve Scales, Lynn Mabry en Edna Holt.

Rustig aan in januari? Stop making sense! Schuur en Patronaat presenteren op zaterdag 13 januari een knalfeest om te vieren dat de beste concertfilm ooit terug is op het witte doek. Experts komen aan het woord, we gaan de film kijken en natuurlijk dansen in het Schuurcafé!

Programma:

Vanaf 20:00 uur – Vintage pop-up shop by Revive Haarlem, toegang gratis
21:30 uur – start film, bestel hiervoor op tijd je tickets!
23:30 uur – Parker Fans speelt live in het Schuurcafé, toegang gratis
vanaf 00:00 uur – dansen met DJ Roy into Orbison, toegang gratis

Afbeelding voor support act: Parker Fans

Support

Parker Fans

Kick (Personal Trainer) en Sem (Bob uit Zuid) bundelen hun krachten als Parker Fans en heersen als koningen over de Nederlandse dansvloer. Hun intrigerende samensmelting van grooves en semi-elektronische elementen creëert een verleidelijke en lo-fi sfeer, vergelijkbaar met een zwoele zomeravond na een middagfestival. Met al een EP en een single op hun naam, gekruid met een vleugje satire en een overvloed aan enthousiaste dansers, weten ze consequent het dak eraf te blazen bij elke locatie waar ze optreden.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →