Verplaatst: Steffen Morrison

Charismatische soulzanger met bruisende livereputatie
zo 2 okt 2022
Stage 2
€ 22,50
Deuren: 19:00
Start: 19:00
Vorig evenement

Update 27/09: Deze show wordt verplaatst naar donderdag 18 mei 2023. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Steffen Morrison beleefde zijn doorbraak in Nederland met The Voice of Holland; sindsdien gaat het hard met de in Paramaribo geboren soulzanger voor wie muziek vanaf dag één hét bindmiddel is.

Zondag 2 oktober verwelkomen we de charismatische zanger, compleet met liveband, voor wat ongetwijfeld een spetterende show gaat zijn. Nadat Morrison in 2016 zijn EP ‘Just Another Man’ uitbracht, ging het hard; verschijningen op nationale televisie en radio, een succesvol festivalseizoen én de verkiezing van ‘Old Enough to Know Better’ tot Top Song op NPO Radio 2. Na een tijdelijke terugtrekking met Andy Platts (Young Gun Silverfox), Luke Juby (Emeli Sandé, Leona Lewis) en songwriter/producer TJ Oosterhuis verschijnt debuutalbum ‘Movin’ On’ in 2018.

In 2019 trekt Steffen voor het eerst de theaters in met zijn eigen productie ‘The Art of Being Human’, waarmee hij het Nederlandse publiek kennis laat maken met de verhalen achter de artiest; zijn Surinaamse afkomst, de elf jaar die hij er doorbracht, én de invloed van zijn oma die een directe afstammeling is van het Akan-volk uit Ghana. In 2020 volgt de nieuwste plaat, ‘Soul Revolution’; wellicht één van de meest persoonlijke en bijzondere toevoegingen aan de moderne soul.

Met uitverkochte shows en eerste stappen in het buitenland gloort de toekomst voor Steffen Morrison. Niet te missen dus, op zondag 2 oktober in Patronaat!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor aanvang een bezoekersmail met daarin alle relevante informatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

…Steffen is opgevoed in Paramaribo door zijn oma, die een directe afstammeling is van het Akan volk uit Ghana?
… Steffen op zijn elfde verhuisde naar Nederland?
… de zanger ook al uitverkochte shows in Spanje heeft gespeeld?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →