State of Bass

6 HRS | RAW | CLASSICS | HARDSTYLE
vr 31 mrt 2023
Stage 2
€ 22,00
Deuren: 23:00
State of Bass staat in Patronaat.

Nog even één keer een nacht doorstampen voor het festival seizoen start! Weer zoals altijd ruim 6 uur lang beuken, stampen, kickrolls en klaplongen! Mis ‘m niet!

Jason Payne

Support

Jason Payne

Deze held stond in 2018 bij de eerste editie de stage al te rocken en hij is terug! Deze keer zal hij de zaal afbreken met zijn Goldschool act met de lekkerste RAW CLASSICS!
A-RIZE

Support

A-RIZE

Na 10 edities State of Bass raw, rawer, rawst, maar vooral die heerlijke oudere sound in een nieuw jasje (of gewoon de classic knallers) is het tijd voor A-RIZE! De sound past perfect bij State of Bass; geen raw hardstyle maar wél nostalgie met frisse invloeden.
Luner

Support

Luner

Mocht je zijn set bij X-Qlusive gemist hebben dan heb je nu je herkansing! Luner timmert lekker aan de weg maar komt ons gelukkig nog een keer vergezellen in zijn home town Haarlem.
Shockrage

Support

Shockrage

Shockrage: Afgelopen zomer al bij Defqon en Elektrum. Met zijn heerlijke Spoontech sound niet te missen bij State of Bass! BEUKON met die herrie!
Raiden

Support

Raiden

Je hebt haar kunnen zien op o.a. Dream Village. Q-Base, Intents Festival, Daylight Festival, Ground Zero. We zijn trots dat deze getalenteerde powervrouw de stage komt rocken! Wees voorbereid, want Raiden is er klaar voor om haar muziek recht je hart in te pompen!
Chapter-V

Support

Chapter-V

Net begonnen maar de mannen van Chapter-V zijn lekker bezig! Afgelopen zomer al te zien bij Elektrum en Phoenix, getekend bij Spoontech Records en bij de aankomende editie van State of Bass aanwezig om ons omver te blazen met hun energie!
MC Barricade

Support

MC Barricade

Last-but-not-least, de host van de avond: MC Barricade! 🎤

Kom in de stemming!

Wist je dat...

...State of Bass vanaf dit jaar vier keer per jaar zal zijn in plaats van drie? We hierdoor ook weer eens een uptempo of hardcore editie kunnen organiseren?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="80" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →