State of Bass

Tandje harder bij State of Bass!
Dit evenement is 18+
vr 1 dec 2023
Stage 2
€ 22,00
Deuren: 23:00
Vorig evenement
State of Bass artwork van deze datum.

Haarlems hardste clubnacht is terug in Patronaat: State of Bass! Deze editie zetten de dj’s een tandje bij tijdens de speciale UPTEMPO EDITION.

Tandje harder?! Vrijdag 1 december kan je volgas tijdens de uptempo editie van State of Bass! We klappen de BPM’s omhoog met niemand minder dan Trespassed, Røza, Rosbeek, Manifest Destiny, Satirized, Arya en Mass Destruc!on.

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFondsFonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →