Starfish – Releaseshow

Starfish viert de release van hun debuutalbum met een thuiswedstrijd
za 8 apr 2023
Stage 2
€ 15,00
Deuren: 19:00
Start: 19:30
Vorig evenement

Haarlemse helden Starfish gaan eindelijk hun debuutalbum uitbrengen en dat moet natuurlijk gevierd worden. Verwacht een klapper van een heerlijk en laidback reggaerock album. Een die deels gecrowfund wordt door iedereen die de sympathieke gasten in Starfish een warm hart toedraagt. 

Met hun zonnige cocktail van reggae, ska, pop en surfrock maken de jongens van Starfish er graag een feestje van. Met optredens met onder andere Will & the People, Chef’Special, Jaya The Cat & Sticky Fingers heeft de band al heel wat optredens op hun naam staan in binnen- en buitenland. Niet alleen Nederland danst op de energieke zomerbeats van de vier beach boys uit Heemskerk.

Ook ItaIië, Frankrijk, Bonaire en Curaçao moesten er al eerder aan geloven. Met nummers als ‘Sunburn’, ‘Poolparty’, ‘Weightless’ en ‘No Rasta’ brengen ze de sunny vibes. Voetjes in het zand, een biertje in je hand, je voelt het al; je bent op het strand!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Close To Fire

Support

Close To Fire

De Nederlandse indiepopband Close To Fire staat bekend om hun zomerse, catchy tunes en toegankelijke muziek. Onlangs speelden ze in een uitverkochte Bitterzoet om de release van debuutalbum ‘This Is What It Feels Like’ te vieren, nu mogen ze als support van Starfish aantreden in Patronaat met hun ‘coming of age’-muziek over keuzes maken, liefde en vriendschap.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

In 2017, 2018 en 2020 speelde de band al eerder in Patronaat!
Starfish straalde in de zomer van 2022 al op RaPatronaat bij de strandtent Rapa Nui.
Ze speelden al samen met onder andere Will & the People, Chef’Special & Sticky Fingers.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →