Grote evenementafbeelding: Verplaatst: Stake + support

Verplaatst: Stake + support

Deze show is verplaatst naar 2 maart 2022
do 25 nov 2021
Stage 3
€ 15,00
Deuren: 20:00
Start: 20:00
Vorig evenement

Door de huidige corona-maatregelen hebben we in overleg met de band besloten de show van 25 november te verplaatsen naar 2 maart 2022. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Locatie en tijden blijven hetzelfde. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Het Belgische Stake is de reincarnatie van het welbekende Steak Number Eight; de jonge band die furore maakte bevlogen liveshows, zowel op festivals en eigen headline shows als support van Mastodon, The Dillinger Escape Plan, Deftones en meer. Ondanks de naamsverandering staat de sympathieke band rond  Brent, Jesse, Cis en Joris nog steeds garant voor snoeiharde sludge en post-metal. In 2019 sloegen ze de nieuwe weg in met album ‘Critical Method’, waarop ze laten horen geen fresh cut meer te zijn, maar zijn uitgegroeid tot premium dry-aged beef. Na de corona-pandemie staan ze weer te springen om op het podium te staan en daarbij slaan ze Patronaat niet over. Haarlem gaat schudden op haar grondvesten!


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Onmens

Support

Onmens

Onmens uit Gent beschikt naast een boeiende thuishaven over een uitstekende groepsnaam. Het recalcitrante powerduo mixt electronic body music met razende gitaren, en een stem die klinkt alsof ze net het vagevuur heeft gezien. Het gas wordt zelden terug genomen. De groep is juist op zoek om er altijd een schepje bovenop te doen!

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →