Grote evenementafbeelding: Verplaatst: Stake + Onmens

Verplaatst: Stake + Onmens

Dit evenement is verplaatst naar 22 mei. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
wo 2 mrt 2022
Stage 3
€ 15,00
Deuren: 20:00
Start: 20:00
Vorig evenement

Helaas kan dit evenement (oorspronkelijk gepland op 25 november) in verband met de huidige coronamaatregelen niet doorgaan en is daarom verplaatst naar zondag 22 mei. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig, alle kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht van Patronaat. Tot dan! 

Het Belgische Stake is de reincarnatie van het welbekende Steak Number Eight; de jonge band die furore maakte bevlogen liveshows, zowel op festivals en eigen headline shows als support van Mastodon, The Dillinger Escape Plan, Deftones en meer. Ondanks de naamsverandering staat de sympathieke band rond Brent, Jesse, Cis en Joris nog steeds garant voor snoeiharde sludge en post-metal.

In 2019 sloegen ze de nieuwe weg in met album ‘Critical Method’, waarop ze laten horen geen fresh cut meer te zijn, maar zijn uitgegroeid tot premium dry-aged beef. Na de corona-pandemie staan ze weer te springen om op het podium te staan en daarbij slaan ze Patronaat niet over. Haarlem gaat schudden op haar grondvesten!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

 


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Onmens

Support

Onmens

Onmens uit Gent beschikt naast een boeiende thuishaven over een uitstekende groepsnaam. Het recalcitrante powerduo mixt electronic body music met razende gitaren, en een stem die klinkt alsof ze net het vagevuur heeft gezien. Het gas wordt zelden terug genomen. De groep is juist op zoek om er altijd een schepje bovenop te doen!

Kom in de stemming!

Wist je dat...

de band ooit als support voor Alice Cooper speelde en tot op de dag van vandaag in contact met de gitarist bleef?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →