Grote evenementafbeelding: Stake + Cloudsurfers

Stake + Cloudsurfers

Van rauwe steak naar premium dry-aged beef.
zo 22 Mei 2022
Stage 3
€ 15,00
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

Het Belgische Stake is de reincarnatie van het welbekende Steak Number Eight; de jonge band die furore maakte bevlogen liveshows, zowel op festivals en eigen headline shows als support van Mastodon, The Dillinger Escape Plan, Deftones en meer. Ondanks de naamsverandering staat de sympathieke band rond Brent, Jesse, Cis en Joris nog steeds garant voor snoeiharde sludge en post-metal.

In 2019 sloegen ze de nieuwe weg in met album ‘Critical Method’, waarop ze laten horen geen fresh cut meer te zijn, maar zijn uitgegroeid tot premium dry-aged beef. Na de corona-pandemie staan ze weer te springen om op het podium te staan en daarbij slaan ze Patronaat niet over. Haarlem gaat schudden op haar grondvesten!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Cloudsurfers

Support

Cloudsurfers

Onberekenbaar, zweterig, vlammend: een van de spannendste nieuwe namen uit de Nederlandse garagepunk is Cloudsurfers. Hun explosieve show voelt alsof je een shot adrenaline recht in je hart krijgt, Uma Thurman style! Deze met fuzz overgoten band met d ubbele drum setup zal je overdonderen als een vrachttrein.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

De band speelde ooit als support voor Alice Cooper en sindsdien houdt de band nog steeds contact met de legendarische zanger!
In 2008 won de band als Steak Number Eight de prestigieuze Humo's Rock Rally.
Red Bull in 2020 de mini-docu From Fresh Cut To Dry Aged uitbracht over de band?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →