Spasmodique + Stuurbaard Bakkebaard

Double bill van Nederlandse cultbands
do 14 sep 2023
Stage 2
€ 21,00
Deuren: 19:30
Start: 19:30
Vorig evenement

Spasmodique

De enigmatische cultband Spasmodique, die onlangs in 2021 hun 40e verjaardag vierde, vindt zijn oorsprong in 1981, ontstaan ​​in de gangen van een psychogeriatrisch verpleeghuis in Capelle a/d IJssel. Het kwartet evolueerde in de jaren tachtig en begin jaren negentig tot een onstuitbare live-kracht en nam hun unieke geluid mee door heel Europa, vergezeld van de release van vier uitzonderlijke studioalbums.

Op het nieuwste album “Hold On To A Scream”, demonstreert Spasmodique opnieuw hun ongeëvenaarde talent in het oproepen van de essentie van underground rock en post-punk. Hun intuïtieve composities worden voortgestuwd door hypnotiserend strakke ritmes en gedomineerd door aanstekelijk gitaarwerk.

Stuurbaard Bakkebaard

De unieke en onconventionele klanken van Stuurbaard Bakkebaard (SBBB), een Nederlandse indieband die furore heeft gemaakt sinds hun oprichting in 1996, zijn gemaakt om live te horen. Door vergelijkingen te maken met veelgeprezen artiesten als G. Love, Tom Waits en de Kift, heeft Stuurbaard Bakkebaard internationale erkenning gekregen voor hun kenmerkende stijl en muzikale verkenningen.

Aanvankelijk gevormd als een naamloos duo, werden de liedjes van SBBB ter plekke geboren tijdens hun optredens. In 1997 verwelkomden ze een percussionist en zo was Stuurbaard Bakkebaard officieel geboren. 20 jaar, een aantal spectaculaire albums als Chuck, Whistle Dixie en Boys Do Cry, filmprojecten en bezettingen later is Stuurbaard Bakkebaard terug met de originele bezetting Timo, Onno en Marc.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →