Grote evenementafbeelding: Spartan + Disquiet + Nox Aeterna

Spartan + Disquiet + Nox Aeterna

Haarlemse metalband presenteert nieuwe plaat Of Kings & Gods
do 12 Mei 2022
Stage 2
€ 10,00
Deuren: 19:00
Start: 19:30
Vorig evenement

De strijders in Spartan presenteren vanavond het nieuwe album ‘Of Kings & Gods’. De plaat is de langverwachte opvolger van ‘The Fall Of Olympus’ uit 2015. Er is veel veranderd in de tussentijd, maar de spetterende combinatie van melodische death metal en power metal knalt nog steeds lekker uit de speakers.

Spartan, opgericht in 2007, is een unieke band. Geïnspireerd door verhalen uit de oude Griekse mythologie, vertellen de songs altijd over heroïsche veldslagen, helden, goden en halfgoden uit het rijke verleden. Begeleid door rollende drums, moddervette gitaarriffs en de meeslepende zang van frontman Jeff Rademakers, kan je alleen maar je vuist ballen en schreeuwen: “This is Sparta(n)!”

 

Tijdschema:
19:00 zaal open
19:30 Nox Aeterna
20:30 Disquiet
21:45 Spartan
23:00 verwacht einde

 


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Disquiet

Support

Disquiet

Thrash metalband Disquiet is een graag geziene gast in Haarlem. De sympathieke mannen zetten keer op keer dijk van een show neer en zijn dat absoluut ook niet verleerd tijdens de corona-pandemie, zoals ze tijdens de laatste editie van Heavy Uit Haarlem bewezen. Ook Disquiet presenteert vanavond nieuw materiaal van 'Instigate to Annihilate' dat een weekje eerder uitkomt op Soulseller Records!
Afbeelding voor support act: Nox Aeterna

Support

Nox Aeterna

Melodische death metalband Nox Aeterna is geïnspireerd door het Scandinavische metalgeluid uit begin '00s. Verwacht een stevig portie metal, een vette sound en een goede dosis humor!

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →