Grote evenementafbeelding: Sounds presents: Los Sustos + Evy & the Assholes + Teenage Icon

Sounds presents: Los Sustos + Evy & the Assholes + Teenage Icon

Een bandjesavond van Sounds Haarlem
do 14 sep 2023
Stage 3
Deuren: 19:30
Start: 19:30
Vorig evenement

Sounds Haarlem programmeert vanaf nu bandjesavonden in Patronaat die een instore overstijgen. Onder de naam Sounds presents. Deze keer staat de garage punk van de Mexicanen van Los Sustos centraal en kun je ook losgaan op de surfpunkvibes van Teenage Icon en Evy & The Assholes uit Utrecht.

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFonds, Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Support

Teenage Icon

De muziek van Teenage Icon is geïnspireerd op de vibes van de jaren '50 en '60, van zonsondergangen in Californië tot bluesachtige ochtenden in Louisiana. Vorig jaar bracht de band hun debuut EP uit "Remember Forever", waarop invloeden van o.a. The Animals, The Kinks, Franz Ferdinand en The Beach Boys te horen zijn.

Support

Evy & the Assholes

De Utrechtse surfrock-garageband Evy & the Assholes spelen instrumentals op hoog energieniveau, beïnvloed door alles wat rock-’n-roll opwindend maakt. Denk aan Link Wray meets X-Ray Spex. Afgelopen voorjaar verscheen hun eerste EP ‘Kickin’ Ass with Evy & the Assholes’ geproduceerd door Arjan Spies (o.a. the Kik).

Support

Los Sustos

Los Sustos leveren een explosieve mix van garage, punk, psych, en rhythm-and-blues. Na meer dan 10 jaar actief te zijn geweest in de underground scene, hebben de Mexicanen vorig jaar eindelijk hun debuutalbum uitgebracht: "Nasty Ritmos". Must-see voor fans van: The Sonics, Lords Of Altamont, the Fuzztones.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →