Grote evenementafbeelding: Souls of Mischief

Souls of Mischief

Invloedrijke rapgroep viert dertigjarig jubileum van hitalbum
do 16 mrt 2023
Stage 2
€ 28,50
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

In 1993 bestormen vanuit de Amerikaanse westkust artiesten als Dr. Dre, Snoop Dogg en Tupac de hitlijsten maar raken daarnaast ook verwikkeld in allerlei rechtszaken. Maar toen verschenen Souls of Mischief ten tonele met hun funky outfits, slammin’ beats, verfrissende attitude en hitsong ‘93 til Infinity’: een nieuwe frisse blik op Westcoast hiphop was geboren.

Het viertal uit Californië brachten destijds niet alleen zelfvertrouwen maar ook het Tribe-gevoel met jazz-drips en groovy ritmes doorweven met avontuurlijke teksten en woordspelingen. Nu 30 jaar later – van 93 naar 23 – is het infinity-gevoel er nog steeds. Ook al is de tijd voorbij gevlogen, de Souls zijn er nog steeds. Sterker nog, ze brengen na jaren hun rhymes & rhytms weer naar Nederland om het 30-jarig bestaan van hun debuut te vieren. Samen met special guests Breakbeat Lou en The Architect. Wat je kunt verwachten? Integrale albumsongs, party feels, fijne flows, Cali energy, nieuwe merch en vette freestyles.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Starrlight

Support

Starrlight

Ze staat bekend om haar gekke flow, diepe teksten, krankzinnige liveshows vol energie en het inspireren van de mensheid om hun ware krachten aan te boren. Starrlight heeft haar sporen in de industrie meer dan verdiend. Van rappend voor de spiegel tot een deal bij hetzelfde label als Tech N9ne, Hopsin, Sa-Roc en meer. Ze deed het allemaal zelfstandig!

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Souls of Mischief ook deel uitmaken van het hiphop collectief Hieroglyphic?
… de groep bestaat uit A-Plus, Opio, Phesto en Tajai?
… ‘93 til Infinity’ wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke hiphopalbums ooit?
… het nummer ‘93 til Infinity’ ook te horen is in de film ‘Shaft’?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →