Sophie Straat

Nederlandse volkszangeres die geen blad voor de mond neemt
za 18 nov 2023
Stage 1
€ 21,00
Deuren: 19:00
Start: 19:00
Vorig evenement
Zangeres Sophie Straat komt naar Patronaat.

Sophie Straat groeide op in het Amsterdam van eind jaren ‘90. Tegenwoordig schrijft ze samen met haar compagnon Wieger over de effecten van gentrificatie en andere maatschappelijke of sociale misstanden. Als vertolker van het levenslied komt ze haar debuutalbum ‘Smartlap is niet dood’ voor het eerst live laten horen in Patronaat.

Sophie Straat maakte een bliksemstart van haar carrière mee. Ze won een Edison in de categorie ‘Hollands’ voor haar EP ’T is niet mijn Schuld’, ze had in Nederland een zomerhit samen met Goldband met ‘Tweede Kamer’, speelde het voorprogramma van André Hazes Jr. in de Ziggo Dome en haar levensliederen verzamelden inmiddels meer dan twee miljoen streams. Sophie Straat is binnen no-time de onbetwiste koningin van een nieuwe generatie protestzangers gebleken.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
DJ Cristel Ball

Support

DJ Cristel Ball

DJ Cristel Ball spit de muziekgeschiedenis door op zoek naar obscure parels, vergeten én niet zo vergeten hits. Van de jaren 50 tot nu, van rock-’n-roll en blues, soul tot punk, new wave en altijd dansbaar.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… ze de dochter is van een Amerikaanse vader en een Britse moeder?
… ze samen met Hilde Barwegen de docu ‘Mijn club, een ode aan voetbal’ over homofobie, racisme en seksisme binnen het voetbal maakte?
… ze ook in het voorprogramma stond van Willeke Alberti?
… een van haar voorbeelden de Zangeres Zonder Naam is?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →