Grote evenementafbeelding: Son Mieux • Rapa Nui

Son Mieux • Rapa Nui

Dansbare pop met disco-invloeden en grote gebaren
zo 25 sep 2022
Rapa Nui
€ 28,50
Deuren: 17:00
Start: 19:30
Vorig evenement

Patronaat & Rapa Nui presenteren: Son Mieux on the beach

Dansen op het strand op de songs van Son Mieux? Dat kan deze zomer op zondag 25 september in Zandvoort, want dan speelt het zevental uit Den Haag namelijk bij Rapa Nui!

Dansbare pop met disco-invloeden en grote gebaren, dat is Son Mieux. Tel daar nog seventies-achtige arrangementen met persoonlijke verhalen en moderne arrangementen bij op en je hebt het tweede album ‘The Mustard Seed’, dat eind vorig jaar verscheen, de Edison voor Beste Album won en al meer dan 10 miljoen keer gestreamd werd. Maar om het echte Son Mieux-gevoel te krijgen moet je ze eigenlijk gewoon live zien. Stilstaan is geen optie, want de zevenkoppige band gaat je hoe dan ook aan het dansen krijgen!

Meyendel is deze avond de support act! Een Nederlandstalig duo, waar de werelden van schrijver Jesse Evers en producer Ingmar Spaaij zich verenigen in de magische Haagse duinpan: Meyendel. Samen zijn ze een melancholisch samenspel tussen kwetsbaarheid en kracht. Meyendel danst in het schemergebied tussen deze werelden. Denk aan een Nederlandse Ben Howard, een ontmoeting tussen Spinvis en Bruce Springsteen en een pakket vol akoestische gitaren en computer-gestuurde beats, waarmee het duo balanceert op het snijvlak tussen indie en downtempo pop.

Website Rapa Nui
Let op! Dit concert vindt plaats in Rapa Nui, Boulevard Barnaart 27, Zandvoort. Het podium is buiten en het publieksgedeelte is niet overdekt. Patronaat en Rapa Nui behouden zich het recht zich het concert van tevoren af te lassen indien de weersomstandigheden zeer ongunstig zijn en de artiest niet in staat is op te treden, om zo de veiligheid van publiek, personeel en artiest te waarborgen. In dit geval zal er ofwel een nieuwe datum gezocht worden, of restitutie voor de ticketkopers plaats vinden.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Meyendel

Support

Meyendel

Meyendel is een Nederlandstalig duo, waar de werelden van schrijver Jesse Evers en producer Ingmar Spaaij zich verenigen in de magische Haagse duinpan: Meyendel. Waar de één tekst laat dansen, doet de ander instrumenten spreken.

Denk aan een Nederlandse Ben Howard, een ontmoeting tussen Spinvis en Bruce Springsteen en een pakket vol akoestische gitaren en computer-gestuurde beats, waarmee het duo balanceert op het snijvlak tussen indie en downtempo pop. Geniet van de verstilling en beweging van de golven en duinen in Meyendel.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… frontman Camiel Meiresonne met zijn broertjes Wrister en Quinten (die ook in Son Mieux speelt) ooit de band All Missing Pieces vormde?
… de single 'The Mustard Seed' het themalied was van Serious Request 2021?
… Camiel Son Mieux eigenlijk als singer-songwriter begon maar later het inzicht kreeg niet ‘die guy met die gitaar’ te willen zijn?
… hun debuutalbum 'Faire De Son Mieux' werd geproduceerd door Haarlemmer Thijs van der Klugt (Baskerville, Sue The Night)?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →