Grote evenementafbeelding: VERPLAATST: Son Mieux + Niko

VERPLAATST: Son Mieux + Niko

Deze show is verplaatst naar 13 november 2022. Kaartkopers hebben bericht ontvangen.
do 2 jun 2022
Stage 1
€ 21,00
Deuren: 19:30
Start: 19:30
Vorig evenement

Let op: deze show is verplaatst naar 13 november 2022. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig, alle kaartkopers hebben reeds bericht ontvangen.

Son Mieux is de zeskoppige band rondom singer/songwriter Camiel Meiresonne. Na het succes van de eerste EP Vice Versa, bracht de band in februari 2019 haar debuutalbum Faire de Son Mieux (Frans voor: ‘Het meeste uit jezelf halen’) uit. Op dat album staan tien pure, afgeronde popliedjes met onweerstaanbare hooks en refreinen. Met een persoonlijk verhaal als in de beste folk, maar ook met een elektronische onderlaag.

Deze combinatie resulteert in verzorgde, immer dansbare muziek met een diepe emotionele lading. Voilà: het DNA van de Son Mieux-sound. De combinatie resulteert in verfijnde, altijd dansbare muziek met een diepe emotionele lading. In 2021 verscheen het nieuwe album ‘The Mustard Seed’, waarvan de singles ‘1992’ & ‘Drive’ al overal te horen zijn.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Niko

Support

Niko

Verwacht bij Niko solide rockdeuntjes die hinten naar de extravagante seventies en de poppy jaren nul. Deze Haagse band, ooit begonnen als solo-project in Los Angeles, bracht in 2018 haar EP ‘You Might Like It, But I Might Just Hate It’ uit. Een cassette vol nummers met gemene gitaarsolo’s en refreinen die je mee moet zingen terwijl je over de snelweg sjeest. Na het spelen van een overvloed aan shows - in studentenkamers, venue’s en festivals zoals Grasnapolsky, Motel Mozaïque en The Life I Live - stoomde de band zich klaar voor de opnames van de EP ‘Melk’ die in augustus 2019 het levenslicht aanschouwde. Tijdens de pandemie is de band opnieuw de studio ingedoken waar zij aan hun debuutalbum hebben gewerkt. Het plan is zeer binnenkort een eerste single uit te brengen. Iedereen is gezond en heeft er zin in.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Son Mieux begon in 2015 als soloproject van de Camiel Meiresonne.
Camiel Meiresonne begon als toetsenist in Soul Sister Dance Revolution en als zanger in All Missing Pieces.
Op 15 oktober 2015 maakten ze hun televisiedebuut in De Wereld Draait Door.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →