Smudged + Magnetic Spacemen

Vunzige DIY-bands drijven de temperatuur tot een kookpunt
do 16 nov 2023
Stage 3
€ 13,00
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

Een dubbele dosis vuige herrie, lol en energie in Patronaat; dát komen Smudged en Magnetic Spacemen op 16 november naar Stage 3 brengen. Deze twee onvervalst harde bands hebben een gezonde dosis maling aan elke maatschappelijke norm en donderen op geheel eigenwijze eigen wijze over het podium.

Wie wel eens in Slachthuis is geweest, heeft ongetwijfeld eens een optreden van Smudged bijgewoond. De Rotterdamse DIY-beukers versmelten krautrock met noise punk, electro pop en techno tot onvoorstelbaar nieuwe hoogtes. Alle gekheid op een stokje, dat is wat je krijgt, plus een beetje extra om je compleet weggeblazen naar huis te laten gaan.

Magnetic Spacemen verpakt catchy songs met een onvervalste mix van garagerock, surfy postpunk en 60’s beats. Onvoorspelbare gekte op het podium én in de zaal, deze band brengt het feest waar je niet anders kunt dan je eraan overgeven. Dat bewezen ze al als support act van FIDLAR!

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →