Grote evenementafbeelding: Slow Crush + Docile Bodies

Slow Crush + Docile Bodies

Dit evenement gaat door! Een coronatoegangsbewijs is niet verplicht.
do 3 mrt 2022
Stage 3
€ 13,00
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

Het Belgische Slow Crush is een meeslepende en dynamische shoegaze band, die tijdens deze show de langverwachte opvolger presenteren van het succesvolle debuut ‘Aurora’. Zwaar als een donkere droom en tegelijkertijd rustgevend en energiek.

De kwetsbare en zachte stem van zangeres Isa Holliday zweeft over lagen aan met grunge en shoegaze doordrenkte noisepop, op zoek naar beschutting in deze op hol geslagen wereld. De band laat voor het eerst van zich horen in 2017 als het de EP ‘ease’ releaset via  Flood, White Russian en Dingleberry Records,. Een jaar later debuteren ze met het geweldige album ‘Aurora’. Diverse tours in Europa en VS volgen met acts als Soft Kill, Holy Fawn, Torche en Gouge Away.  Met eindelijk het tweede album ‘Hush’ in het vooruitzicht is de band klaar om de volgende stap te zetten!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Docile Bodies

Support

Docile Bodies

De Tilburgse formatie Docile Bodies speelt zwaarmoedige, Scandinavisch-klinkende postpunk gekenmerkt door gelaagde sounds en gepredikte vocalen. Begin 2022 is debuut-EP 'Arc' verschenen, waarop het viertal hun sound uitbreidt met glinsterende synths en atmosferische soundscapes. De EP is opgenomen met Bob de Wit (RMFTM, GNOD) en gemasterd door Pieter Kloos.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Frontvrouw Isa Holliday komt uit Manchester, UK.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →