Slotviering Haarlemse Popscene on Tour

Feestelijke afsluiting van het HPSOT seizoen!
vr 30 jun 2023
Stage 2
€ 11,50
Deuren: 19:00
Vorig evenement

Haarlemse PopScene On Tour is een initiatief van kroegen en bands dat al sinds 2015 groeiruimte biedt aan nieuw talent op Haarlemse horecapodia. Ook dit jaar wordt het seizoen afgesloten met een Slotviering in Patronaat!

Zes beginnende acts uit Haarlem en omstreken laten zien wat ze in huis hebben. Op de lineup staan Black Stone Roses, cut2theBone, De Autoriteit, Lost Age, Phoenix en Shape of Things. Kom je kijken?

Tijdschema:

Pas op de avond zelf wordt de volgorde van de acts bekendgemaakt. Wees er zeker van dat je jouw favoriete act ziet door op tijd te komen!

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFondsFonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem, Prins Bernhard Cultuurfonds en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →