Grote evenementafbeelding: Slachthuis presenteert Tommy Tornado & The Clerks + King Shiloh Soundsystem

Slachthuis presenteert Tommy Tornado & The Clerks + King Shiloh Soundsystem

za 2 okt 2021
Deuren: 16:00
Start: 16:30
End: 00:00
GRATIS
Vorig evenement

We verklaren het Slachthuis voor geopend! Vanaf september kan je elk weekend terecht bij het tijdelijke livepodium van Slachthuis. Een stralend podium, heerlijk eten en drinken, een sfeervol terras, en eindelijk weer livemuziek om van te genieten.

Voor Slachthuis is het verplicht om een coronatoegangsbewijs bij de ingang te laten scannen. We controleren op naam dus houd ook je identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) bij de hand.

Een coronatoegangsbewijs houdt in:
– Een negatieve testuitslag van Testen Voor Toegang, maximaal 24 uur oud.
– Een vaccinatiebewijs
– Een herstelbewijs van maximaal 180 dagen oud

Haerlemsche Held Tommy Tornado kan natuurlijk niet ontbreken in het programma van Slachtstrand. Thomas ‘Tommy Tornado’ Streutgers is wellicht de jongste vedette die Nederland op saxofoongebied rijk is. Een saxofonist die zo vergroeid is met zijn instrument dat je zou kunnen stellen dat hij in zijn 38 jarige bestaan meer lucht door zijn mondstuk heeft geblazen dan dat hij ademhaalt! Al op 17 jarige leeftijd wint Tommy Tornado in 1997 de Big Boss Jazz Award, en sindsdien is zijn ster rijzende. Tommy Tornado gaat solo ook hard met de twee dikke platen ‘Sunrise’ en ”Cool Down’ op zak. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een nieuwe plaat. Deze zal begin 2019 gelanceerd worden! Live wordt hij bijgestaan door de retestrakke en altijd swingende band The Clerks.

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachthuis. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

Het Slachthuis programma wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Kickstart fonds, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →