Grote evenementafbeelding: Slachthuis & Wap Shoo Wap presenteren Savage Beat + FuckFuckFuck + Doctor Velvet + DJ’s

Slachthuis & Wap Shoo Wap presenteren Savage Beat + FuckFuckFuck + Doctor Velvet + DJ’s

vr 8 okt 2021
Deuren: 19:30
Start: 19:30
End: 23:59
GRATIS
Vorig evenement

We verklaren het Slachthuis voor geopend! Vanaf september kan je elk weekend terecht bij het tijdelijke livepodium van Slachthuis. Een stralend podium, heerlijk eten en drinken, een sfeervol terras, en eindelijk weer livemuziek om van te genieten.

Voor Slachthuis is het verplicht om een coronatoegangsbewijs bij de ingang te laten scannen. We controleren op naam dus houd ook je identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) bij de hand.
Een coronatoegangsbewijs houdt in:
– Een negatieve testuitslag van Testen Voor Toegang, maximaal 24 uur oud.
– Een vaccinatiebewijs
– Een herstelbewijs van maximaal 180 dagen oud

Het feesten en partijen comité van Wap Shoo Wap komt natuurlijk ook naar Slachtstrand om een pompend rock n’ roll feest te organiseren!
De in Haarlem graag geziene gasten Savage Beat staat bekend om vuist-pompende, meeschreeuwbare punkrock die je het best in een pogopit met bier in je hand kunt ervaren.

FuckFuckFuck brengt een stoomwals van catchy ram-rockers bedoelt voor mensen met chronische knaldrang.

Het gloednieuwe Doctor Velvet laat zich inspireren door The Sonics, The Cramps en Link Wray. Met een flinke scheut rhythm & blues en scheurende sax zorgen ze geheid voor hipshakes.

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachtstrand. De Slachtstrand-avonden zijn voor alle leeftijden. De concerten vinden plaats in de buitenlucht; in geval van een slechte weersvoorspelling zal er een update komen via www.patronaat.nl

De programmering van Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Kickstart fonds, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →