Grote evenementafbeelding: Slachthuis presenteert Umoja + Lola’s Dice + surprise act

Slachthuis presenteert Umoja + Lola’s Dice + surprise act

za 25 sep 2021
Deuren: 15:00
Start: 15:00
End: 00:00
GRATIS
Vorig evenement

We verklaren het Slachthuis voor geopend! Vanaf september kan je elk weekend terecht bij het tijdelijke livepodium van Slachthuis. Een stralend podium, heerlijk eten en drinken, een sfeervol terras, en eindelijk weer livemuziek om van te genieten.

Voor Slachthuis is het verplicht om een coronatoegangsbewijs bij de ingang te laten scannen. We controleren op naam dus houd ook je identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) bij de hand.
Een coronatoegangsbewijs houdt in:

  • Een negatieve testuitslag van Testen Voor Toegang, maximaal 24 uur oud.
  • Een vaccinatiebewijs
  • Een herstelbewijs van maximaal 180 dagen oud

Het Amsterdamse electronische duo Umoja zal het publiek verwarmen met ritmische, dansbare producties met invloeden uit Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse muziektradities. Groovende afrobeat en swingende exotische ritmes.

Ooit begonnen ze als punkrock trio in Amsterdam-West, maar inmiddels is Lola’s Dice getransformeerd tot een band met een psychedelisch, tropisch funk-geluid. Een gruizige mix van gitaren, synths en muzikale roots die geworteld zijn in de percussie geluiden van Latijns-Amerika, maar toch trouw aan de punk-ethos.

Soms kom je met een act in een aanraking, die je gewoon moet boeken! Deze Bulgaarse act изненадващ акт heeft geen bandnaam, nog geen muziek, maar een spectaculaire liveshow gaat het worden.

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachtstrand. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Kickstart fonds, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

de Bulgaarse act nog niet eens een bandnaam heeft, maar dat ze elke week de pannen van het dak spelen in de oefenruimte.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →