Grote evenementafbeelding: Slachthuis presenteert i.s.m. Typex & Lamelos NUNSPEET DANST (het betere fuiven) met E.T. Explore Me + Panter + The Covids

Slachthuis presenteert i.s.m. Typex & Lamelos NUNSPEET DANST (het betere fuiven) met E.T. Explore Me + Panter + The Covids

vr 1 okt 2021
Deuren: 17:00
Start: 17:00
End: 00:00
GRATIS
Vorig evenement

We verklaren het Slachtstrand voor geopend! Vanaf september kan je elk weekend terecht bij het tijdelijke livepodium van Slachthuis. Een stralend podium, heerlijk eten en drinken, een sfeervol terras, en eindelijk weer livemuziek om van te genieten.

Voor Slachthuis is het verplicht om een coronatoegangsbewijs bij de ingang te laten scannen. We controleren op naam dus houd ook je identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) bij de hand.

Een coronatoegangsbewijs houdt in:
– Een negatieve testuitslag van Testen Voor Toegang, maximaal 24 uur oud.
– Een vaccinatiebewijs
– Een herstelbewijs van maximaal 180 dagen oud

In het kader van de mini-editie van de Stripdagen Haarlem presenteren Typex en illustrator-collectief Lamelos E.T. Explore Me, de nieuwe superband Panter en het gloednieuwe The Covids, en een niet te missen stripveiling!
E.T. Explore Me speelt Ace Tone-aangedreven thrash-surf-garage waar de damp van op je ramen slaat, verdoofd en daagt je instincten uit tot door drank doordrenkte berserkness.

Panter is een nieuwe Haarlemse superband met kiki en Bone (van The Anomalys) en leden van Cheap Thrills en The Amoks. Alles gaat kapot!

The Covids zijn levensgevaarlijk en er is niet tegen op te vaccineren. Doodziek word je van deze punkers!

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachthuis. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

Het Slachthuis-programma wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Kickstart fonds, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →