Grote evenementafbeelding: Slachthuis & Amsterdam BeatClub presenteert Rock ’n Roll Sunday met Mischief & Tornado Beat

Slachthuis & Amsterdam BeatClub presenteert Rock ’n Roll Sunday met Mischief & Tornado Beat

zo 10 okt 2021
Deuren: 15:00
Start: 16:00
End: 23:00
GRATIS
Vorig evenement

We verklaren het Slachtstrand voor geopend! Vanaf september kan je elk weekend terecht bij het tijdelijke livepodium van Slachthuis. Een stralend podium, heerlijk eten en drinken, een sfeervol terras, en eindelijk weer livemuziek om van te genieten.

Voor Slachthuis is het verplicht om een coronatoegangsbewijs bij de ingang te laten scannen. We controleren op naam dus houd ook je identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) bij de hand.

Een coronatoegangsbewijs houdt in:
– Een negatieve testuitslag van Testen Voor Toegang, maximaal 24 uur oud.
– Een vaccinatiebewijs
– Een herstelbewijs van maximaal 180 dagen oud

Kom deze zondag met je luie reet van die gore bank af, gooi dat futloze haar in een kuif dan wel suikerspin, trek je kekste 50’s outfit aan, stap op je mobylette en pruttel als een idioot naar het Slachthuis, alwaar het de gehele dag keihard Rock en Rollen is met onze vrienden van de Amsterdam BeatClub. We hebben voor jullie in de aanbieding: live optredens van Mischief! en Tornado Beat! (beide met een dik uitroepteken!), GoGo Girls the Barbarellas, deejays Peggylee, Asnavoura en Ir. Vendermeulen himself. Verder is het bier koud en de keuken geopend!

Tijdschema
17:00 – 18:00 Mischief!
20:00 – 21:00 Tornado Beat!
GoGo Girls: the Barbarellas

deejays:
Ir. Vendermeulen
Peggylee
Asnavoura

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachthuis. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

Het Slachthuis-programma wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Kickstart fonds, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Mischief

Support

Mischief

Utregs' Numero Uno Rock 'n Roll sensatie is terug van never-ever weggeweest en komt vandaag een mix van oude en nog oudere klassiekers ten gehore brengen: veel eigen werk, met invloeden van Charlie Feathers, Eddie Cochran en The Everley Brothers on speed.
Afbeelding voor support act: Tornado Beat

Support

Tornado Beat

Tornado Beat! (WILD Records) is een band met invloeden uit de jaren '50 en '60. Ze spelen louter eigen werk: van rauwe Rhythm 'n Blues en authentieke Boogie tot opzwepende Rock-a-Billy. Bezetting: vocals, guitar, saxophone, double bass & drums.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →