Grote evenementafbeelding: Slachtstrand: Houtfestival @ Slachthuis: Yin Yin + Lionstorm + Kaito Winse + Phil Meds

Slachtstrand: Houtfestival @ Slachthuis: Yin Yin + Lionstorm + Kaito Winse + Phil Meds

zo 19 sep 2021
Deuren: 15:00
End: 00:00
Vorig evenement

We verklaren het Slachtstrand voor geopend! Vanaf september kan je elk weekend terecht bij het tijdelijke livepodium van Slachthuis, waar een heuse stadsoase uit de grond wordt gestampt. Een paar kuub zand, heerlijk eten en drinken, een sfeervol terras, en eindelijk weer livemuziek om van te genieten.

Voor Slachtstrand is het verplicht om een coronatoegangsbewijs bij de ingang te laten scannen. We controleren op naam dus houd ook je identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) bij de hand.
Een coronatoegangsbewijs houdt in:
– Een negatieve testuitslag van Testen Voor Toegang, maximaal 24 uur oud.
– Een vaccinatiebewijs
– Een herstelbewijs van maximaal 180 dagen oud

HOUT @ SLACHTSTRAND

Op 19 september presenteert Houtfestival diverse toffe acts in het Slachthuis tijdens de Slachtstrand maanden.

YIN YIN is geïnspireerd door “South East Asian music from the 60’s & 70’s” wat resulteert in opgewekte disco, funk en electropop met swingende ritmes en opbeurende oriëntaalse melodieën. Zelf noemen ze het “Thaichedelicha”!
Het unieke tweetal Lionstorm valt te omschrijven als het meest weirde fotograferende en ontwerpende queer rap duo in de art scene. Skerrie Skeer en Vuige Muis benadrukken hun unieke stijl met hun clowneske, sexy en agressieve looks en absurde performances.

De in Burkina Faso geboren, maar in Brussel woonachtige Kaito Winse presenteert zichzelf als de woordvoerder van een enkelvoudig en complex poëtisch universum. Zijn krachtige en betoverende stem en opzwepende ritmes, nodigen je uit om te luisteren naar berichten die voorouderlijke waarheden bevatten.

Haarlemse rapper Phil Meds maakte tijdens de coronacrisis naam door een heuse interactieve huiskamertour te organiseren. Hoopgevende lyrics en knappe DIY beats is wat de klok slaat!

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachtstrand. De Slachtstrand-avonden zijn voor alle leeftijden. De concerten vinden plaats in de buitenlucht; in geval van een slechte weersvoorspelling zal er een update komen via www.patronaat.nl

Slachtstrand wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Kickstart fonds, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →