Grote evenementafbeelding: Slachthuis presenteert Tony Clifton + Garage Slurf + Maria B.C. and his Supermarket Society

Slachthuis presenteert Tony Clifton + Garage Slurf + Maria B.C. and his Supermarket Society

vr 22 okt 2021
Deuren: 17:00
Start: 18:00
End: 23:59
Vorig evenement

We verklaren het Slachthuis voor geopend! Vanaf september kan je elk weekend terecht bij het tijdelijke livepodium van Slachthuis. Een stralend podium, heerlijk eten en drinken, een sfeervol terras, en eindelijk weer livemuziek om van te genieten.

Voor Slachthuis is het verplicht om een coronatoegangsbewijs bij de ingang te laten scannen. We controleren op naam dus houd ook je identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) bij de hand.
Een coronatoegangsbewijs houdt in:

  • Een negatieve testuitslag van Testen Voor Toegang, maximaal 24 uur oud.
  • Een vaccinatiebewijs
  • Een herstelbewijs van maximaal 180 dagen oud

Tony Clifton vernoemde zich naar een onwaarschijnlijk slechte komiek die al een alter ego op zich was. Als je daar de humor van in ziet, dan begrijp je wat deze drie jongens willen. Pretentieloze vette muziek maken, zweten in een oefenruimte van ‘2 bij 3’ en in een busje langs surf camps in de zomervakantie. Als het maar los gaat, rookt, rockt en ruikt naar zweet!

De band bestaat sinds 2014 en speelde o.a. in Paradiso, Patronaat, SugarFactory, Pacific Park en Winston Kingdom, Noem het pop-punk, noem het slettepop, noem het zweterige jongemannen-pop. Het gaat om drie jongens, die willen zweten, rocken en overrompelen! Veni, Vidi, Fuck the World!

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachtstrand. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Kickstart fonds, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Garage Slurf

Support

Garage Slurf

Obscure band puttend uit nog obscuurdere spaghetti-mexicana-surf-garage songs, aangevuld met heerlijk eigen werk!
Afbeelding voor support act: Maria B.C. and his Supermarket Society

Support

Maria B.C. and his Supermarket Society

Deze band is een nu al legendarisch project van diverse leden uit Bongloard, FFOOSS, Tousch, Ysa en meer. In vijf dagen wordt er een EP geschreven, opgenomen en uitgebracht in een vorm die nog nader te bepalen is. Deze avond spelen ze hun release show. Dat het vet wordt staat al vast!

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →