Grote evenementafbeelding: Slachthuis presenteert Them Peckin’ Boys + Kittyhawk Bomber Billies + DJ Yorinde

Slachthuis presenteert Them Peckin’ Boys + Kittyhawk Bomber Billies + DJ Yorinde

zo 24 okt 2021
Deuren: 16:00
Start: 18:30
End: 23:00
GRATIS
Vorig evenement

In oktober knallen we nog even door in het tijdelijke podium op het Slachthuis terrein! Op vrijdag, zaterdag en zondag brengen we een gevarieerd programma vanaf de middag met live muziek, kunst, veel drank en een kleine kaart. En dat allemaal gratis toegankelijk!

Them Peckin’ Boys is een vierkoppige bluegrass-, folk- en countryband uit Haarlem. De bezetting met gitaar, twee banjo’s, basgitaar en vier zingende bandleden zorgt voor een bijzonder en gevarieerde show. Van snelle opzwepende dansmuziek tot gevoelige ballads en alles er tussenin. De band brengt eigen muziek maar ook (bekende) covers, en zorgt gegarandeerd voor een leuke avond voor iedereen.

Kitty Hawk Bomber Billies is een legendarische rockabilly band uit Groningen onder aanvoering van drummer Sjoerd Wagenaar en met Michiel Hoving, beiden tevens beeldend kunstenaar. In oktober 2019, na dertig jaar niet gespeeld te hebben, vindt er een heuse reünie plaats, inclusief eindelijk dat langverwachte debuutalbum.

Voor Slachthuis is het verplicht om een coronatoegangsbewijs bij de ingang te laten scannen. We controleren op naam dus houd ook je identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) bij de hand.
Een coronatoegangsbewijs houdt in:

Een negatieve testuitslag van Testen Voor Toegang, maximaal 24 uur oud.
Een vaccinatiebewijs
Een herstelbewijs van maximaal 180 dagen oud

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachtstrand. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Kickstart fonds, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website

Support

DJ Collega Knuisjes

Wist je dat...

de Kittyhawk Bomber Billies-reunie + opnamen van het debuutalbum te danken is aan een Rus, genaamd Igor uit St. Petersburg.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →