Grote evenementafbeelding: Slachthuis presenteert: Paracetamøl, Shaemless & Dyatlov

Slachthuis presenteert: Paracetamøl, Shaemless & Dyatlov

vr 12 nov 2021
Slachthuis
Deuren: 17:00
Start: 17:00
Vorig evenement

Slachthuis presenteert wekelijks de tofste, vuigste, ruigste opkomende act uit het hele land. Perfect om het terrein op in te stampen en dansen tot Haarlems nieuwste plek voor muzikale en creatieve ontplooiing en -pluizing in oktober 2022 opent!

Het Arnhemse viertal Paracetamøl speelt overal waar het komt het beton uit het plafond met grimmige garagepunk waarin snijdend gitaargeweld wordt vermengd met echoënd geblaf. In 2018 ontstond deze formatie vanuit de liefde voor bands als Ex Cult; rauw en energiek. Live liet de band al op onder andere op het Valkhof Festival en zalen door het land horen dat ze hard en scherp spelen, in het verlengde van bands als Oh Sees en Metz.

Extra informatie
Voor Slachthuis is het verplicht om een coronatoegangsbewijs bij de ingang te laten scannen. We controleren op naam dus houd ook je identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) bij de hand. Een coronatoegangsbewijs kan zijn: een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs van maximaal 18o oud of een negatieve testuitslag van Testen voor Toegang, niet ouder dan 24 uur.

Locatie
Navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachtstrand. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Kickstart fonds, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Shaemless

Support

Shaemless

Shaemless is een postpunk band uit Nijmegen. De sound doorregen met noise, blues en 60s garage rock doe denken aan Iceage, Oh Sees en John Spencer. Elke show spat de waanzin ervan af. Het is puur, hard en toch dansbaar.
Afbeelding voor support act: Dyatlov

Support

Dyatlov

Als ongrijpbare band uit 010 bracht Dyatlov eerder dit jaar een heuse 7'' uit op het beruchte Spazz Records. Noem het freeform punk of juist death jazz; wat vast staat is dat dit kwartet je een ferme linker geeft als je 'm rechts verwacht.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Paracetamøl ontstond uit liefde voor bands als ExCult.
Spazz Records kun je kennen van Pig Frenzy en Rats of Rafts.
Slachthuis opent officieel in oktober 2022!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →