Grote evenementafbeelding: Slachthuis presenteert Jzzzzzp, NESTTER DONUTS, Maarten, Rob & Wietze en DJ Guppie

Slachthuis presenteert Jzzzzzp, NESTTER DONUTS, Maarten, Rob & Wietze en DJ Guppie

zo 31 okt 2021
Deuren: 16:00
Start: 17:30
End: 23:59
GRATIS
Vorig evenement

In oktober knallen we nog even door in het tijdelijke podium op het Slachthuis terrein! Op vrijdag, zaterdag en zondag brengen we een gevarieerd programma vanaf de middag met live muziek, kunst, veel drank en een kleine kaart. En dat allemaal gratis toegankelijk!

Jzzzzzp is natuurlijk geen onbekende band in Haarlemtown. Sinds 2001 actief als 5 mans jumpjazz-gezelschap en bestaan ze uit diverse doorgewinterde Haarlemse muzikanten (oa. GOTCHA!, DE RAGGENDE MANNE, RUDE RICH & THE HIGHNOTES en BEATCREAM)

Voor Slachthuis is het verplicht om een coronatoegangsbewijs bij de ingang te laten scannen. We controleren op naam dus houd ook je identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) bij de hand.
Een coronatoegangsbewijs houdt in:

Een negatieve testuitslag van Testen Voor Toegang, maximaal 24 uur oud.
Een vaccinatiebewijs
Een herstelbewijs van maximaal 180 dagen oud

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachtstrand. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Kickstart fonds, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Maarten, Rob & Wietze

Support

Maarten, Rob & Wietze

Een van Haarlems bekendste gitaristen Maarten Eijsker (The Blue Man Can en meer) heeft een gloednieuw combo!

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →