Grote evenementafbeelding: Slachthuis presenteert The Hippo Brothers feat. Miss Beulah + DJ Guzz

Slachthuis presenteert The Hippo Brothers feat. Miss Beulah + DJ Guzz

za 6 nov 2021
Slachthuis
Deuren: 18:00
End: 23:59
GRATIS
Vorig evenement

The Hippo Brothers zijn ontstaan uit een gezamenlijke passie voor rauwe soul, vroege funk en latin jazz boogaloo, betreed deze zeven-koppige band bestaande uit de ritme sectie (bas, drums en gitaar), Hammond orgel, percussie en een blazers sectie enthousiast het podium om op hun ultieme grooves ten gehore te brengen.

De heren hebben hun sporen verdiend in bands als Juicebox, The New Cool Collective, Rude Rich & The Highnotes en Bongomatik en worden tijdens dit concert versterkt door zangeres Miss Beulah!

Miss Beulah is een ‘one of a kind singer of funky dance classics’ met een voorliefde voor boogaloo.

Voor Slachthuis is het verplicht om een coronatoegangsbewijs bij de ingang te laten scannen. We controleren op naam dus houd ook je identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) bij de hand.
Een coronatoegangsbewijs houdt in:

Een negatieve testuitslag van Testen Voor Toegang, maximaal 24 uur oud.
Een vaccinatiebewijs
Een herstelbewijs van maximaal 180 dagen oud

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachtstrand. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Kickstart fonds, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →