Grote evenementafbeelding: Halloween @ Slachthuis: Garage Slurf goes Halloween + Magic Tom & Yuri, de extra enge griezelshow + DJ Mappe

Halloween @ Slachthuis: Garage Slurf goes Halloween + Magic Tom & Yuri, de extra enge griezelshow + DJ Mappe

za 30 okt 2021
Deuren: 17:00
Start: 19:00
End: 23:59
GRATIS
Vorig evenement

In oktober knallen we nog even door in het tijdelijke podium op het Slachthuis terrein! Op vrijdag, zaterdag en zondag brengen we een gevarieerd programma vanaf de middag met live muziek, kunst, veel drank en een kleine kaart. En dat allemaal gratis toegankelijk!

Welke locatie leent zich nou niet beter voor HALLOWEEN??? We hebben Garage Slurf zover gekregen een aangepaste set te spelen met nog engere outfits en nog engere horror samples. Magic Tom & Yuri doen een extra enge griezelshow?. Dan weet je het wel weer. En uiteraard in spookhuis setting! Aan de deur kun je je nog laten schminken, kom verkleed!

Voor Slachthuis is het verplicht om een coronatoegangsbewijs bij de ingang te laten scannen. We controleren op naam dus houd ook je identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) bij de hand.
Een coronatoegangsbewijs houdt in:

Een negatieve testuitslag van Testen Voor Toegang, maximaal 24 uur oud.
Een vaccinatiebewijs
Een herstelbewijs van maximaal 180 dagen oud

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachtstrand. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Kickstart fonds, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →